perjantai 7. helmikuuta 2014

Muuttosuunnitelmia ja tulevaa katsomista :)

Keskusteltii tuossa tovi sitten, että toivon mukaan Een vanhemmat auttaa meitä saamaa rempparahat kasaan, rempataan kesällä ja viimeistään loppukesästä tää on myyty :). Aluksi Een isä oli sitä mieltä, et jäätäis tähän kolmioon ja muuttaisin tänne, 1) ei oo varaa, kun yhden ihmisen tuloilla tässä elellään ja 2) Een vanhemmat maksaa muuten vielä vuosien päästä poikansa laskut ja 3) mä en Een vanhempien alakertaan enää koskaan muuta. No Een isä tajusi, et vuokralle muutto on halvempaa kuin maksaa asuntolainaa+vastike. Eli sen mitä Ee maksaa kolmiosta ilman saunaa, saa muutaman satasen halvemmalla neliön saunalla, eikä oo velkaa ees sit :). Ja siis nimenomaan VAVn vuokrakämpästä ei VVOlta tai SATOlta jne.. Eikä tarvi sen jälkeen elää toisten rahoilla, kun omillakin pärjää :). Nyt kun asiat alkaa sutjautuu eteenpäin, nii toivon mukaa ei tuu sitte niitä takapakkeja :).

2 kommenttia:

  1. Aika varma oot siitä että kämppä myyty loppukesästä.... Entäpä jos ei oiskaan? Aina kuin asunnot ei mene niin nopiaa kuin haluaa tai luulee.

    VastaaPoista
  2. Toivotaan, että kaikki menee niin kuin olet suunnitellut. Raskaus on kuitenkin vielä niin alussa, että mitä tahansa voi tapahtua.

    VastaaPoista